Harmittaa kun ei ole pyöröpuikkoja tai pitkiä puikkoja. Vaan nuo sukkapuikot... Jos jollakulla on ylimääräisiä jompia kumpia, niin otan lahjoitukset vastaan! Inhottaa kun rahatilanne on ihan pepusta, eikä ole varaa ostaa..

Juuri näin aivan ihanan topin, joka olisi todella yksinkertainen kutoa pyöröpuikoilla.. Argh. Ja tuo valkoinen lanka jonka ostin, sopisi paremmin kudottavaksi kuin virkattavaksi, noin niin kuin isommille töille. Pikkutöitä sillä voi virkata, mutta isoihin en ala! Eilen oli vasen etusormi Hiukan kipeä, kun tein rannekorun. Niin, siitä voisi laittaa kuvan :). Valkoisesta langasta saisi kivan kassin kutoen, kokeilin aloittaa virkaten pylväitä; sellaista reikäistä kassia, mutta en kertakaikkiaan sietänyt sitä väkisin ähertämistä. Nuo paakut tuossalangassa vievät hengen! Tai sormen ainakin :D.

Olen hereillä kukonlaulun aikaan, kun mies nousi kuudelta, vaikka meni vasta puoli kahdeksaksi töihin. Sen piti mennä aamulla suihkuun mutta jäikin koneelle ja katsomaan huomentasuomea. Minäkään sitten unta saanut. Nyt kyllä nukuttaa, mutta en viitsisi mennä nukkumaan, koska sitten posotan pitkälle päivään, ja pitää varmaan mennä asioille aamupäivällä.

Vaaleansininen virkkuulankani on hieman liian ohutta 2,5 koukulle, siihen pitäisi saada toinen lanka vierelle, jotta saisi virkattua. hmm.

Niin paljon ostettavaa! Pitkät puikot, pyöröpuikot, lankaa... Lahjoituksia otetaan vastaan! (oikeasti)

Tässä tuo hassu rannekoruni kuvassa. Kiinnitys tapahtuu helmellä ja lenksulla.

93494.jpg

En saanut otettua hyvää kuvaa niin että se on kädessä. Ihan hassun kivan näköinen viritelmä. :)