Oli kertakaikkiaan pakko aloittaa jotain tuosta Novitan Palmasta, ja aloitin sitten kaulahuivin/hartiahuivin. Hartiahuivi siitä tulee jos vaikka ostan lisää lankaa ja levennän sitä. Katsotaan. Tai jos se vaikka kelpaisi hartiahuiviksi tuollaisenaan. Laitan kuvaa alusta:

107581.jpg

Ja tämän takia tarvitsen pitkät puikot:

107582.jpg

Pikkuiset sukkapuikot loppuvat kesken neulottaessa ja on pakko pitää työtä koko ajan rypyssä.

Huomasin muuten, että vaikka Palma muuten onkin ihanaa kuin mikä, niin neulonnassa se on hankala. Varsinkin ja erityisesti jos sinulta tipahtaa silmukka... Milläs nostat. Huh huh. Niinpä minulla on työssä pari reikää alussa, kun en huomannut pudonneita silmukoita ja kun huomasin, en kertakaikkiaan viitsinyt alkaa tapella niitä takaisin... *nolo* Onneksi reiät eivät näy. Huh.

Ostoksia Tiimarista (jonne muuten menen ehkä töihin harjoittelijaksi):

107589.jpg

Kukkapuska, 0,90 €, nuo ruusut saa erotettua yksitellen. Ajattelin notta jos vaikka sirottelisin niitä tuohon laukkuun joka on tekeillä tai johonkin muuhun työhön. :)

107590.jpg

Ja silkkinauhaa, jolla voisi koristaa laukkua tai muuta työtä. :) Tällaista olen haikaillut jo jonkin aikaa.

Mutta nyt on mentävä paistamaan pihvejä... :D Mies soitti ja pyysi, kun muisti että tänään on viimeinen päivä. On itse iltavuorossa. Mie paistan, niin mies saa sitten huomenna syödä ne uusien perunoiden kanssa. Nam nam. :) Tällaisia kädentöitä huivinneulonnan sijaan siis täksi illaksi tiedossa.. :D