Englantini on päässyt ruosteeseen. :D

Mutta pointti toivoakseni tuli selväksi.
Tänäänkään en lähtenyt kotiin tyhjin käsin; mukaan tarttui mm. rantamattoja 2 kpl, ilmaiseksi, koska ne vedetään pois myynnistä (olisivat maksaneet muuten 4.00 € kpl), lasinen korkea (30cm) vaasi, koska pohjassa on valuvirhe ja se keikkuu. Mutta eiköhän se vältä. Ehkä keksin siihen jonkin konstin.. hintaa olisi ollut 7,90 €. Lisäksi mukaan lähti ihana laatikosto pikkuprinsessalle, laitan siitä kuvan tuohon alas, ihana pinkkinen kissailmestys! Oikea hinta 8,50 €. Virhe oli että alimman laatikon takaosa oli irti -> korjasin sen pikaliimalla takaisin, ja nyt se on kuin koskematon! Jess! Miehen kummityttö ihastuu :)

Käsityöaiheeseen päästäkseni kerron että mukaan lähti myös perhospyykkipoikaklipsejä, vaaleanpunaisia ja punaisia, koska punaisista oli kaksi perhosta irti pyykkipojasta ja vaaleanpunaisesta yksi. Liimalla kiinni, tai sitten käytän nuo "rikkinäiset" jossain muussa tehtävässä. :) Ihania. Laitan kuvaa.

Ja sitten JIHUU -uutinen, kassi on kahvoja vaille valmis!! :)
Ongelma onkin, että minkälaiset kahvat? Ideoita? Virkatut ne tulevat olemaan, mutta teenkö ihan jotain perus pylvästä vai jotain hienoa? Sellaiset pyöreät kahvat? Mitä? Kääk, haluan kassini käyttöön!
Kuvaa seuraavaksi siitä ja muista.

118818.jpg
Ihastuttava laatikosto!

118820.jpg

118819.jpg
Laukkuni joka tuossa vähän repsottaa. :D Koristeena on silkkinauhaa (vähän käppyräistä, pitää ojentaa se) ja kolme punaista ruusua, jotka on ruusukimpusta jonka ostin Tiimarista ja aiemmin esittelinkin.

Ai niin, blogillani on nyt omat BlogiRotat, niin kuin muilla on BlogiVauvat. Mutta minun rottani ovatkin vauvojani. Eli loistava homma. :D Esittelyssä siis rottamieheni, olkaa hyvät... ->