Ostin juuri Novitan Palmaa, se oli niin ihanan näköistä ja tuntuista että oli pakko :)

104774.jpg

Täytyy tunnustaa, että oli ensimmäinen kerta käsitöiden teon aloituksen jälkeen kun näin isomman "satsin" lankoja kaupassa. Eli olen sellainen sivistymätön henkilö, joka ei (ainakaan vielä) käy käsityöliikkeissä. Eldorado -lankanikin ostan Raision S-Marketista. Se on normikauppani, joten harvemmin tulee poikettua muihin ruokakauppoihin, mutta tänään menin Raisio Centeriin, eli KKK-kauppaan ja siellähän nuita lankoja oli iso kasa. Täytyy kyllä sanoa, että ei minua voi käsityökauppaan päästää, ostaisin tilin tyhjäksi. Vaikka sillä tilin sisällöllä ei kyllä ostettaisi enää muuta kuin kaksi kerää lankaa ja parit puikot.. :D Noin suurinpiirtein. Centerissä oli laajempi puikkovalikoimakin kuin S-marketissa.

Tuo ideakeräys tuossa otsikossa tarkoittaa sitä, että kysyn teiltä, notta mitä tuosta yhdestä kerästä saisi aikaiseksi? Luulen että se oli viimeinen väriään, ellei siellä jossain kasan keskellä sitten vielä ole.. Saako siitä huivia minkäänlaista?

Tai toisin muotoiltu kysymys, saako minun käsityötarvikkeillani (2,5 koukku ja 3 (kai) sukkapuikot) mitään tuosta aikaiseksi? Vai pitääko odottaa ja ostaa vaikka isot puikot..? Tuossa lankavyötteessä ohjeena oli 4,5 - 5 puikot, jolla voisin kuvitella saavan aikaa ihanan huivin, mutta entäs nuo miun puikkoni..?

Puikkoterapiaa -blogissa olikin tehty Palmasta tyynynpäälinen, mikä onkin hyvä idea, mutta onko muita?