On ostoksia ja saatuja, vaan ei tehtyjä... :( Tänään on kyllä pakko tehdä tuota laukkuakin. Vaikka olisi tiskattavaa ja ties mitä. Ääh.

Mutta! Ostin tänään (kun en kyennyt hillitsemään itseäni ja JOTAIN oli PAKKO ostaa) kaksi pussia kukkahelmiä, sukua aiemmin esittelemilleni lehdille. 0,20 € pussi, eli 0,40 € yhteensä. Eihän ne ole ostoksia ollenkaan? :D

Ja saatuja on kaksi kappaletta, paperileikkureita, sellaisia joista tulee kuvio. Miulla on nyt perhonen ja enkeli! :) Ihana keksintö, sanon minä.

Ja saatuihin laitan vielä yhden jutun.. Nimittäin eilen eräs asiakas, vanha parrakas mies armeijakuosisessa asussaan antoi minulle (olin kassalla) itse tekemänsä avaimenperän, joka on vanha ammus! En nyt muista minkä, mutta varmaankin jonkin kiväärin tms, sillä pituutta sillä on 7,5 cm! Mies oli porannut sen päähän reiän ja ruuvannut siihen lenkin kiinni. Ja tietysti luoti oli käytetty, ammuttu.

Laitan kuvaa noista kaikista nyt.

117903.jpg

117902.jpg

117901.jpg

Aika siisti avaimenperä, eikö?

Huuto.net:issä myymiäni tavaroita on ostettu! Rahaa tippuu syliin. Tai ainakin ropoja. :D Postituksiakin on hoidettu ja hoidettavana.

Poistun tekemään jotain muuta kuin norkoilemaan koneella.