Eli onpas mennyt aikaa viimeisestä kuvallisesta postauksesta. Muutenkin olen ollut "vähemmän" koneella. Eli jotenkin en vaan ole osannut keskittyä mm. käymään vierailuilla muiden blogeissa tai mitään muutakaan. Nyt sitten ajattelin ottaa itselleni aikaa kunnon blogivisiteeraukseen.

Ja päivitykseen. :)

Sain taas ostettua lisää tuota virkkauslankaani, kiitos miehen. Joskos tuosta jo tulisi valmista..? Hiukan epäilyttää, mutta...

Nyt laukun etu- ja takakappale siis ovat valmiit ja nyt on teossa yhdistetty sivu- ja pohjakappale. Pitää sitten sitä kovaa pohjaa varten käyttää "luovuutta", laitan varmaan pahvilevyn sinne ja peitän sen joko virkkauksella tai sitten vuorilla.. Vi ses.

Ja sitten kuvaa tomaattitarhastani :D. Eli kahdesta tomaatintaimestani. Toinen kukkii jo innolla, mutta tuo "amppelitomaatti" on hiukan nuuppo. Tiedä mikä sitä vaivaa. Kokeilimme nyt siirtää sen lattiatasoon, josko auttaisi pientä. Kovasti siihenkin on nuppuja tullut, mutta lehdet ovat aika reppanoita. Mies osti eilen keppejäkin tukijoiksi, samalla saa yksi sisäkukkakin tuen, raasu on nojaillut seinään jo vähän aikaa.

Mutta nyt kuvia..

Laukku

115618.jpg

Näyttääpäs se vempulalta tuossa :D Ihan kuin toinen sivu olisi paljon pidempi.. No ei ole. Mokoma. :)

Tomaatit

115615.jpg

115616.jpg

En hoksannut ottaa kuvia auringonpaisteessa ja nyt kuvista tuli hieman tummia. Salamalla kuvista taas tuli.. noh.. erikoisia. :D Mutta melkein tähän asti paistaa aurinko parvekkeelle ja tuolla reunassa sitä vieläkin on. Ja lämpötila on vähintään 25 astetta, yleensä kyllä kymmenen enemmän.. Huh huh.