Onpas ollut sitten riivatunmoinen viikonloppu noin käsitöiden puolesta! Heti perjantaina loppui laukkulanka, ja olin tulla hulluksi. No, sitten yritin Palmasta neuloa sitä huivia, mutta rupesi veetuttamaan ne reiät siellä, kun en ollut huomannut silmukoiden karkaamisia. Revin sitten koko työn auki ja onnistuin katkomaan langan pariin kertaan. Arvatkaa olinko kiukkuinen? Sitten yritin aloittaa jotain sukkapuikoilla jämälangoista, mutta en jaksanut, kun ei ollut mitään sunniteltua juttua.

Tänään mies oli ihana ja osteli miulle kaikkea alemyynnistä, sandaalit ja kirjan ja kaksi mattoa makuuhuoneeseen. Jos mies ei olisi ostanut sandaaleja, olisin kehdannut pyytää Palmaa, jota oli Prismassa, juuri tuota vaaleanpunaista, paitaa varten. Mutta en sitten kehdannut. Pitää odotella. Tai soittaa vanhemmille ja pyytää ennakko-synttärilahjaa... :)

Mutta maanantaina menen kyllä viimeistään ostamaan tuota laukkulankaa lisää. Prismassa sitä olisi ollut, mutta unohdin vyötteen kotiin, enkä uskaltanut ostaa sitä kerää, koska mietin että jos se kuitenkin on hieman eriväristä. Onneksi S-market on olemassa. :)

JA EDITTIÄ: Niin ja osti mies muutakin: amppelitomaatin taimen ja tavallisen "ruukkutomaatin" taimen. Innokkaasti nyt vain odotellaan saadaanko satoa... :) Parvekkeemme on kyllä yksi parhaista kasvihuoneista mitä olla voi.. Ainakin auringonvalin ja lämmön kannalta. Huh huh. :)