Minut on vallannut ostohuuma. Joka koskee nimenomaan kaikkea ihanaa pientä krääsää. XD Ei hirveän viisasta ostella tällaisia, mutta kukapa minua koskaan viisaaksi on luullutkaan?

Poikkesin taas kaupungille (okei, loppuviikon pysyn tiukasti sisällä!) ja tietenkin Tiimariin. Tiimari on aina ollut minulle SE kauppa. Sinne on pakko päästä. Olen ollut siellä jopa töissä. :)

Mukaan tarttui kaikkea ihanaa, mm: (helmi)lehtiä 24 kpl 0,80 €, ihania (rustiikkisia/ruosteisia) helmiä 11g, 0,80 €, pelti/puu/"kivi" -kukkia 5 kpl 0,35 €, ruskeita puuhelmiä 24kpl/8 mm, 0,80 € ja ihania ihania metallisia kullan värisiä sydämiä 10 kpl, 1,30 €. Nuo olivat vähän tyyriitä, mutta ne nähdessäni minun oli pakko saada niitä. Voisin vaikka virkata rannekkeen, johon liitän ne.. tai laittaa ponnariin.. Katsotaan. Ehkäpä virkkaan laukun johon laitan ne. :D Kuka tietää. Ehkä vain tyydyn ihastelemaan niitä pöydällä :D.

Kuvat ostoksistani, lisäkuva sydämistä ja ihanista rustiikkihelmistä:

93023.jpg

93024.jpg

93022.jpg

Tänään saan varmaan valmiiksi aloittamani "vyön". Sitä kai kutsuttaisiin lantiovyöksi, jos tekisin siitä löysemmän (pidemmän) ja varsinkin jos olisin virkannut sen jostain kauniista langasta. Mutta aloitin sen ennen kuin ostin virkkuuvälineet, joten se on neulottu ja väriltään harmaa (ääk). Ajattelin, notta jos pistäisin siihen jotain piristettä noista ostamistani (eilisistä) helmistä.. Katsotaan.