Tulinpa tuhlanneeksi lisää... (kerransitävaineletäänkerransitävaineletään)

Jo aamusella kaupunkireissulla piipahdin myös paikallisella kirpputorilla. En ollut ennen paikallistanut siellä mitään käsityöaiheista, mutta nyt oikein katsomalla katsoin, ja kas kas! löytyihän sieltä jotain.. Nimittäin 4 50g kerää valkoista lankaa hintaan 4 € ja monia käsityölehtiä, joista valitsin alkuun yhden, näin tutustuakseni asiaan, á 1 €. Nämä olivat samasta loosista. Loosissa olisi ollut myös kuusi kerää vihreää (aika räikeää) lankaa hintaan 6 €, mutta ne saivat jäädä -> syy myöhemmin. Kiersin muutenkin siellä ja paikallistin peräti toisen loosin, jossa oli ihan virkkauslankaa, kaksi rullaa, mutta hinta, huh huh, 3 € kpl! Vaikka toinen sininen olisi ollut kaunis sävy ja valkoinen ihanan ohutta, en silti malttanut niin kalliita ostaa, varsinkaan kun taisivat olla hiukan vajaita.

Kirppiksen jälkeen suuntasin S-Markettiin ruokaostoksille ja poikkesin myös lankaosastolle, mielessäni virkkuukoukku ja yksi ihana rulla vaaleansinistä virkkauslankaa... Ja ostin ne! Yhteensä 4,50 €, eli aika kiva hinta.

Tänään olen siis ostellut n. 12 eurolla käsityövermeitä. Huh huh. No aloitus on aina rahaa vievää... (Juu juu, aloituksesta se johtuu, ei innostani tuhlata kaikki viimeiset pennini tsiljooniin ihaniin tavaroihin ja välineisiin...)

Tässä vielä kuva ostoksistani:

92398.jpg