... pitihän sitä sitten mennä ostamaan jotain... Tiesinhän minä sen.. :D Mutta kaikkein loistavinta oli, että sain sieltä pari ihanaa juttua ilmaiseksi! Olivat "viallisia", joten oli poistettu myynnistä ja olisivat muuten menneet roskiin.
Laitan kuvaa, mutta kerron ensin; kynttiläpaketti, kolme kukkakynttilää, yhdestä oli yksi ainokainen terälehti katki, en alkuun edes huomannut vikaa... Suloisia :)
Ja sitten jotain ekstraa... ihana koristenauha, siimaa jossa on pinkkejä pyöreitä lasinpaloja! Parista oli lähtenyt toiselta puolelta lasi irti (siis kaksi lasia vastakkain ja siima välissä) ja siksi siis poistettu. mutta ainakin nähdäkseni yksi irtonainen lasi siellä paketissa oli, lieneekö vielä toinenkin, että pikaliimallahan sen saa ihan ehjäksi. Ja voihan niitä käyttää yksitellenkin. Kivaa, askarteluhärdelliä ilmaiseksi! Loistavaa. :))

Lisäksi ostin ihan omilla rahoilla :D tuollaisen säilytyslokerikon. Otin pienemmän, joka oli 3,90 €, isompi olisi ollut 4,90 €, olisin oikeastaan melkein voinut ottaa senkin. Ehkä joskus. Nyt saan kaikki pikkuhilut laatikkoon enkä joudu pitämään niitä sekaisin pussissa.

Plussaa, saan henkilökunta-alen!

Kuvia:

116532.jpg

116531.jpg